FitLine Producten

Bij schoonheidssalon AM aan huis beauty zijn ook gezondheidsproducten van het merk FitLine verkrijgbaar. FitLine heeft voor iedereen passende voedingssupplementen die bijdragen aan een gezonder en energieker leven. In de Fitline producten ondersteunt het Nutrient Transport Concept (NTC) de verbeterde opname van voedingsstoffen in het lichaam en zorgen hierdoor voor een verhoogde biobeschikbaarheid van de voedingsstoffen. NTC brengt voedingsstoffen altijd precies wanneer ze benodigd worden, precies daar waar ze benodigd worden, op het niveau van de cellen! van binnen en van buiten.

De FitLine voedingssupplementen bevorderen uw gezondheid, energie niveau en zullen uiteindelijk zorgen voor sterk verbeterde prestaties. Hieronder wordt bij ieder product een omschrijving weergegeven. De tarieven vind je onderaan deze pagina. Als je meer informatie wilt, of interesse hebt in één van de producten neem dan vrijblijvend contact met ons, wij helpen je graag! Heb je liever persoonlijk contact? Geen enkel probleem, neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op!

BASISVERZORGING :

ACTIVIZE OXYPLUS : Maandverpakking busje. Fitline Activize levert precies de juiste werkzame stoffen die ons lichaam nodig heeft voor een normaal energieleverend metabolisme. Ideaal voor ‘s morgens.

POWERCOCKTAIL : Maandverpakking portiezakjes. Hoge biologische beschikbaarheid van Curcuma, rijk aan vitamine c en selenium, draagt bij tot de normale functie van het immuunsysteem, rijk aan vitamine E en C.

POWERCOCKTAIL JUNIOR : Maandverpakking busje. Geschikt voor kinderen. Bevat een perfect afgestemde combinatie van werkzame stoffen met 11 essentiële vitamines en provitamine A.

RESTORATE : Smaak Citrus. Maandverpakking portiezakjes. Met 9 hoogwaardige mineralen voor een betere regeneratie. Fitline Restorate is het ideale ‘weltrusten’ drankje.

VOOR DE SPIEREN :

FITNESS-DRINK : Inhoud 15 Portiezakjes. De geoptimaliseerde koolhydraat-elektrolyt-oplossing bevordert het uithoudingsvermogen bij langdurige inspanning.

PROTEIN-ULTRA : Fruitrepen. Rijk aan proteïnen die bijdragen tot de opbouw en het behoud van de spiermassa. Iedereen en speciaal voor sportieve en actieve mensen.

PROSHAPE (AMINO) : Maandverpakking. Rijk aan essentiële aminozuren – voor de opbouw en het behoud van de spiermassa. Fitline Proshape is dieetvoeding voor intensieve spierinspanning, vooral voor sporters.

POWERMEAL : Repen. Energierijk en met voedende vitaminen en mineralen en een hoog eiwitgehalte. Voor veeleisende activiteiten (kantoorwerk, lange autoritten, trainingskampen, fietstochten etc.

GELENK-FIT : Met vitamine C voor een normale functie van de botten en een normale kraakbeenfunctie.

GEWICHTSVERLIES :

PROSHAPE ALL in 1 : Bereik je streefbericht met de nieuwe generatie van shakes. In de smaken Bourbon Vanillie, Mousse au Chocolat, Strawberry, Cocos, Soya Cappuccino en Soya Vanilla. Vervang 2 volledige maaltijden per dag door een portie.

CHOCO-SLIM : Inhoud 12 repen. In de smaken choco en White choco. Een reep van 80 gram voor een optimale verzadiging. Bevat 100 procent van de effectieve ingrediënten in een ProShape All-in-1. Een snelle en gemakkelijkere maaltijdvervanger.

HERBASLIM KRUIDENTHEE : De ideale thee voor elke dag. Een unieke combinatie van hoogwaardige kruiden. Ondersteunt de vochthuishouding in het lichaam.

VOOR ALLE BEHOEFTEN :

PRO-B-4 YOGHURT DRINK : 6 portiezakjes voor 6x 1 liter. Je nieuwe favoriete natuurlijke yoghurt-drankje zonder additieven. Eenvoudig zelf te bereidenen naar wens zoet, hartig of puur genieten.

ISOFLAVON : Maandverpakking. Met isoflavonen van soja. NTC ondersteunt de verbeterde opname van voedingsstoffen in het lichaam. Met vitamine D wat zorgt bij tot een normaal calciumgehalte in het bloed.

LUTEIN : Maandverpakking. Draagt bij tot het goed functioneren van het gezichtsvermogen. FitLine Luteïne is het eerste luteïne-/zeaxanthine-product met vitamine A in microSolve-technologie.

Q10 PLUS : Maandverpakking. Verhoogte biobeschikbaarheid dankzij microSolve-technologie.

OMEGA 3+E : Maandverpakking. Voor een normale hartfunctie. Bevat EPA en DHA, al vanaf twee porties per dag dragen deze twee vetzuren bij tot een normale hersen en hartfunctie.

DUO OMEGA 3 & Q10 : Maandverpakking. Omega 3 en microSolve Q10 in een perfect op elkaar afgestemde dosering in één product. Heart DUO bevat EPA en DHA.

ANTIOXY : Inhoud 60 porties. Draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem.

BASEN PLUS : Maandverpakking. Ideaal en gepattenteerd in combinatie met Restorate. In combinatie met Restorate draagt FitLine Basen Plus bij tot een normale acidobasisch metabolisme.

FRESH CAPSULES : Inhoud 30 capsules. Natuurlijke essentiële oliën voor een frisse adem.

VRUCHTENREPEN : Inhoud 15 repen. De snack gemaakt van natuurlijke vruchten en graanbestanddelen. Ideaal voor school, sport, kantoor en onderweg.

Tarieven FitLine producten.

FITLINE BASISVERZORGING  
Activize Oxyplus (175 gram) € 31,00
Powercocktail (30×15 gram) € 92,00
Powercocktail Junior (210 gram) € 33,20
Restorate (30×107 gram) € 25,00
   
VOOR DE SPIEREN  
Fitness-Drink (15×30 gram) € 40,60
Protein Ultra (16×40 gram) € 43,00
Proshape (amino) (114,7 gram) € 55,00
Powermeal (12×80 gram) € 35,51
Gelenk-Fit (270 gram) € 62,40
   
GEWICHTSVERLIES  
Proshape All In One (480 gram) € 29,80
Choco Slim (12×80 gram) € 41,51
Herbaslim (100 gram) € 11,00
   
VOOR ALLE BEHOEFTEN  
Pro-B4 Yoghurt-Drink (6×50,5 gram) € 26,30
Isoflavon (100 ml) € 55,60
Lutein (30 ml) € 33,10
Q10 Plus (30 ml) € 41,20
Omega 3+E (50 ml) € 33,10
Duo Omega 3 & Q10 (50 ml) € 64,10
Antioxy (450 gram) € 41,20
Vruchtenrepen (15×45 gram) € 29,00
   
   
   
   
   

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Schoonheidssalon 
AM Aan Huis Beauty 
Jacob van Ruysdaelstraat 34
7606 VT Almelo

E: info@aanhuisbeauty.nl
T: 0644499540